Bezoekteller

32036
Vandaag13
Gisteren19
Deze week13
Deze maand455
Totaal32036
Gebruikers ingelogd 0

Welkom bij ROta bto

Wat kan ROta voor u betekenen:
ROta is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van bestratingen, zowel rondom het huis maar ook bij industriële projecten
U kunt bij ons terecht voor terrassen, paden, opritten, enz. Ook kunt u bij ROta terecht voor het leveren en plaatsen van schuttingen, hekwerken , vlonders, tuinmuren, vijvers enz.
Kortom alle voorkomende tuin verfraaiende elementen kunt u door ROta laten leveren en aanbrengen.
U kunt ROta dus ook benaderen voor het bestraten van een industrieel project, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of een parkeerterrein.

Wij zijn zoals u ziet een veelzijdig bedrijf en wij nodigen u uit onze website verder te bekijken. Wanneer u interesse heeft om van onze diensten gebruik te maken kunt u ons vragen een geheel vrijblijvende offerte te maken.
Dit kunt u doen door de contactpagina in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om een afspraak te maken.
Tijdens deze afspraak zullen wij uw wensen inventariseren en de situatie bekijken. Wanneer u dat wenst kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om door ROta een ontwerp te laten maken.

Wanneer u na het vrijblijvende gesprek aangeeft interesse te hebben, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij voorkeur krijgt u de offerte per e-mail maar indien gewenst kan dit ook via de post.

Wij wensen u veel plezier bij het rondkijken op deze website.

Tijd & Datum

Amsterdam

Zoeken op de website